063 668 700 | 063 221 309

Telemark-Logo-02

Jedinstven koncept moderne arhitekture

TELEMARK INVEST DOO predstavlja jedinstven koncept moderne arhitekture, koji objedinjuje sve postulate savremenog života. U našoj osnovi je ideja da se osluškivanjem potreba savremenog čoveka postave temelji i izgradi takav prostor za život, koji će na te potrebe odgovoriti.

Naša snaga se nalazi u iskusnom i profesionalnom stručnom kadru, a sve zajedno nas motiviše osećaj ponosa, koji imamo kada završimo projekat na kom smo prethodno vredno radili, objedinjujući iskustvo i inovacije.

Nastao na čvrstim temeljima

TELEMARK INVEST DOO je nastao na čvrstim temeljima kompanije TELEMARK SYSTEMS DOO. Primarna delatnost TELEMARK SYSTEMS-a je bila generisanje inženjeringa i projektovanja i plasiranje najsavremenijih operativnih sistema telekomunikacija, kao i distribucija najkvalitetnijih kablovskih kanala na području Zapadne Srbije, pune tri decenije. Nešto kasnije je osnovana i regionalna televizija, pod istim imenom. O uspehu stalnog ulaganja u stručne kadrove, razvoja KDS mreže i informacionih tehnologija, možda najbolje svedoče podaci o više desetina hiljada stalnih korisnika usluga.

Nastavljamo tradiciju dobrih graditelja

Čvrste temelje, o kojima smo govorili, u kombinaciji sa idejom stvaralaštva, danas nastavljamo kroz autentična arhitektonska rešenja. Nastojimo da ime TELEMARK INVEST DOO bude opravdano prepoznatljivo u svetu građevinskog inženjeringa. Nastavljamo tradiciju dobrih graditelja, nekada u oblasti telekomunikacija, a sada kvalitetnog životnog prostora.