063 668 700 | 063 221 309

Telemark-Logo-02
Tilia-Avenue_Logo-01

Sladak život
u Aveniji lipa

Odaberite sprat sa desne strane i saznajte više.

Odaberite sprat i saznajte više.

Tilia Avenue

OŠ "Dr Dragiša Mišović"

Hotel Morava

Vrtić"Bambi"

TC Stop Shop

Tilia Avenue

OŠ "Dr Dragiša Mišović"

Hotel Morava

Vrtić"Bambi"

TC Stop Shop

Premijum
novogradnja
u Čačku

Tillia Avenue je premium novogradnja u Čačku, najvećem gradu Zapadne Srbije. Pored toga što važi za industrijski centar i grad koji se privredno razvija neprestano i u korak sa vremenom, i njegov geografski položaj ga čini veoma atraktivnim.

Pešačenje ili vožnja kroz Ovčar i Kablar, uz obilazak manastira (kojih ovde ima 10, zbog čega je ovaj kraj poznati i kao „Srpska Sveta Gora”), uz nezaobilazne specijalitete ovog kraja, nahraniće i dušu i telo.

Čačak nudi savršen balans između urbanog života i života u prirodi, a uz autoput „Miloš Veliki” i do Beograda ste na sat i po vremena vožnje.

Avenija lipa

Tillia Avenue je, simbolično, dobila ime po ulici u kojoj se nalazi, poznatoj kao “Avenija lipa”. Guste krošnje i zelenilo idealne su za šetnje u bilo koje doba dana, dok je istovremeno Bulevar Vuka Karadžića prostrana ulica, sa 4 trake, dobro povezana sa putevima koji vode ka Zlatiboru i Užicu, ali i ka autoputu „Miloš Veliki”. Na dohvat nogu je i stajalište gradskog prevoza, tako da ćete garantovano lako stići gde god da ste se zaputili.

Na oko 500m udaljenosti nalazi se Osnovna škola, dok su prvi vrtić i predškolska ustanova udaljeni oko 100m. Dečije igralište se nalazi na oko 400m, a od Doma zdravlja vas deli 5 minuta vožnje automobilom.

Redovnu nabavku i kompletan šoping možete da obavljate u DIS-u i Stop Shop tržnom centru koji se, takođe, nalaze na svega par stotina metara od Tilije.

Zakažite
pokazivanje
stana